Om Byaltan – en del af ALTORS STÅLDESIGN siden 2023

BYALTAN har sammen med ALTORS STÅLDESIGN stået for projektering og gennemførelse af skræddersyede og “nøglefærdige” altanprojekter i København i over 15år. Disse har typisk varieret fra etablering af 1 til 100 altaner.

BYALTAN og ALTORS blev i efteråret 2023 samlet for at kunne fortsætte den rettidige og pålidelige levering af altanprojekter af en finansiel stabil virksomhed i en turbulent industri.

Rådgivning som bidrager til byens samlede udtryk

For BYALTAN er det ikke nødvendigvis vigtigst at være størst, men vi vil være dem der rådgiver bedst, til gavn for kunderne og ikke mindst for byens samlede udtryk.

Byens facader giver os en kæmpe inspiration, og vi er helt bevidste om, hvor lidt der skal til, at skæmme den smukke gamle, og lavtbebyggede hovedstad. Derfor bruger vi også meget tid på, at rådgive og vejlede omkring farve- og materialevalget af din fremtidige altan. Det hele skal gå op i en højere enhed. Det skal arkitektonisk være i orden, og du skal være glad for løsningen.

Investeringen af din nye altaner skal skabe merværdi i form af øget udeareal, livskvalitet samt give en økonomisk gevinst. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at lejligheder med altan sælger hurtigere, der gives et mindre afslag – hvis nogen, og den sælges til en højere kvadratmeterpris end lejligheder uden altan.

Tilpassede altanprojekter

Ingen ejendomme er ens – hverken i bygningsudtryk eller i beboersammensætning. Derfor er der altid en lang række faktorer, som spiller ind, når vi sammen skal finde den løsning, som klæder en bygning og passer til de beboere som bor i ejendommen.

Vi tilpasser derfor alle vores altanprojekter, så vi kan være sikre på, at altanerne har de bedst mulige forudsætninger for, at blive de udearealer som opfylder jeres altandrømme. Rådgivning og tæt samarbejde med vores kunder er derfor en meget vigtig bestanddel af vores virksomhed.

Udførelsen

Vi har en lang række faste kvalitetsbevidste leverandører til at producere, bygge og opsætte vores altaner. Det har vi valgt, for hele tiden at kunne levere altaner til tiden. Hos os vil der derfor ikke opstå en flaskehals mht. manglende arbejdskraft.

Investering for livet

En altan er en investering for livet. Det er både en investering i din bolig, i ejendommen og dens værdi. Det ansvar er vi bekendte med, og vi vil naturligvis gøre vores til at opfylde dine altandrømme og gøre dem til virkelighed.